Rhenen

U woont in Rhenen en u bent op zoek naar een notaris voor bijvoorbeeld het afwikkelen van een nalatenschap, voor het aanvragen van een verklaring van erfrecht, een aangifte erfbelasting of het laten doorlichten van uw testament. Of u  zit met vragen waarvoor u niet direct naar een notaris wilt gaan. Dan kan ik u meedelen dat u ook bij mij uw zaken kunt bespreken. Als deskundige op het gebied van erfrecht en nalatenschappen kunt u bij mij uw zaken voorleggen. Binnen de gemeente Rhenen en omstreken ben ik voor velen naast de notaris een bekend aanspraakpunt. De weg van Rhenen en omstreken naar mijn kantoor wordt goed gevonden en is inmiddels bekend voor het inwinnen van advies bij mij en het verrichten van werk door mij als onafhankelijk deskundige. Dit alles zonder te kort te doen aan een notaris. Waar nodig wordt de notaris ingeschakeld.

Ik kan erfgenamen behulpzaam zijn bij de administratieve, juridische en praktische afwikkeling van een nalatenschap. Een plan maken voor het geval iemand door ziekte of ouderdom niet meer in staat is zijn eigen belangen te behartigen, dat past bij de wensen, behoeften en persoonlijke situatie van de cliënt, kan u veel rust geven en zorgen wegnemen. Uiteraard stel ik mij daarbij onafhankelijk, discreet en vertrouwensvol op. En omdat ik zelfstandig ben en mij op deze werkzaamheden concentreer, kan ik snel werken en een voor de cliënt gunstig tarief hanteren.

Kortom, bij het zoeken naar een oplossing , ook voor Rhenen en omstreken, kunt u naast een notaris ook terecht bij : Huib Ruijgrok Erfrecht & Nalatenschappen. Hij kan u bieden waar u om vraagt!