Kosten

Huib Ruijgrok Erfrecht & Nalatenschappen houdt zich bezig met nalatenschappen, testamenten, executele, curatele en bewind. Door zijn grote ervaring in het notariaat weet hij als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om bij leven zaken goed vast te leggen om ongewenste gevolgen en problemen tijdens leven en na overlijden te voorkomen.

Huib Ruijgrok adviseert zijn cliënten bij het opstellen van testamenten en levenstestamenten, executele, curatele en bewind. Hij kan zijn cliënten behulpzaam zijn bij de administratieve, juridische en praktische afwikkeling  van een nalatenschap. Uiteraard stelt hij zich daarbij onafhankelijk, discreet en vertrouwensvol op.

Vooraf kunt u de voor de door u gewenste diensten de te verwachten kosten inclusief B.T.W. opvragen.

Indien het zaken betreffen waarbij bijvoorbeeld een beroep gedaan moet worden op het volledig afwikkelen van een nalatenschap of bij conflictbemiddeling onder erfgenamen zal een uurtarief worden gehanteerd.

Waar nodig worden,  in overleg met en namens u als cliënt, opdrachten gegeven aan het notariaat of aan derden om te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Aarzel niet en bel of stuur een email. Komt het tot een bespreking, dan kan een afspraak gemaakt worden op het kantoor van Huib Ruijgrok Erfrecht & Nalatenschappen. Ook kan een afspraak gemaakt worden voor de avonduren of bij u aan huis voor een bespreking in uw vertrouwde omgeving.

Kom niet voor verrassingen te staan. Vraag vooraf de te verwachten kosten op voor de gewenste diensten.