Geldermalsen

Sinds de start van mijn kantoor is ook de regio Geldermalsen en omstreken voor mij bekend werkterrein op het gebied van testamenten en nalatenschappen. U heeft een verklaring van erfrecht nodig. Of u wilt uw testament laten beoordelen. U heeft vragen over een nalatenschap. U zoekt wellicht een notaris . Als deskundige kan ik naast een notaris op deze terreinen ook veel voor u betekenen. Ook voor u in Geldermalsen kan ik u bijstaan bij uw vragen op het gebied van erfrecht en nalatenschap. Mijn werkgebied is vele jaren lang het notariaat in de Betuwe geweest waar ik naast de notaris bij velen bekend ben als het gaat om de beantwoording van uw vragen. De weg van Geldermalsen en omstreken naar mijn kantoor wordt goed gevonden en is inmiddels bekend voor het inwinnen van advies bij mij en het verrichten van werk door mij als onafhankelijk deskundige zonder tekort te doen aan een notaris. Waar nodig wordt de notaris ingeschakeld.

Ik kan erfgenamen behulpzaam zijn bij de administratieve, juridische en praktische afwikkeling van een nalatenschap. Een plan maken voor het geval iemand door ziekte of ouderdom niet meer in staat is zijn eigen belangen te behartigen, dat past bij de wensen, behoeften en persoonlijke situatie van de cliënt, kan u veel rust geven en zorgen wegnemen. Uiteraard stel ik mij daarbij onafhankelijk, discreet en vertrouwensvol op. En omdat ik zelfstandig ben en mij op deze werkzaamheden concentreer, kan ik snel werken en een voor de cliënt gunstig tarief hanteren.

Kortom, bij het zoeken naar een oplossing , ook voor Geldermalsen en omstreken, kunt u naast een notaris ook terecht bij : Huib Ruijgrok Erfrecht & Nalatenschappen. Hij kan u bieden waar u om vraagt!